Lekkere gerechten, voor ieder wat wils

Eten bij 't Veen

Bij Grand Café ’t Veen kun je genieten van de heerlijke gerechten op onze menukaart. Samen met jouw gezelschap kun je bij ons terecht voor een borrel, lunch of diner. Bekijk hieronder onze menukaart. 

Grotere groepen

Kom je met een grotere groep? Vanaf 10 personen hebben wij een menu samengesteld met keuze uit diverse gerechten. Ook kun je vanaf 10 personen kiezen voor onze Veense hapas: hét all-you-can-eat-concept van ’t Veen. Hierbij komen er een aantal kleine gerechtjes op tafel om samen te delen met jouw gezelschap. Denk hierbij aan kipsaté, gehaktballetjes in tomatensaus of zalmfilet.

 

Warm of koud voor tussen de middag

Lunch (tot 17.00 uur)

Soep

  • Huisgemaakte uiensoep
  • Huisgemaakte pomodoriesoep

 

Verse broodjes (keuze uit Italiaanse bol of bruin meergranen)

  • Carpaccio (rucola, pijnboompitjes, Parmigiano Reggiano)
  • Gerookte zalm (ei, kappertjes, rode ui)
  • Warme beenham (honing-mosterdsaus)
  • Rosbief (zongedroogde tomaat, uiencompote, stoutmayo)
  • Aziatische hete kip (zoetzure komkommer, lente-ui, radijs)
  • Warme geitenkaas op notenbrood (honing, pittenmix, balsamico)
  • Falafel (gegrilde paprika, tzaziki)

Warme lunch

  • Oud Hollandse kroketten (2 rijkgevulde rundvleeskroketten, uitjes, mosterd)
  • Angus beef- of Veganburger
    (Angus: BBQ–saus, bacon, tomaat, rode uiencompote en frites
  • Kipsaté (gemarineerde kippendijen met pikante pindasaus, kroepoek en frites)

Salades

  • Salade geitenkaas
  • Salade Thai beef

Uitsmijters

  • Keuze uit ham, kaas, spek, tomaat

Gegrilde panini

  • Ham/kaas
  • Kaas/salami
  • Mozzarella/zongedroogde tomaat
  • Gerookte zalm/roomkaas

Gezellig tafelen met lekkere gerechten

Diner

Voorgerechten

  • Huisgemaakte pomodoriesoep
  • Huisgemaakte pompoensoep
  • Breekbrood met kruidenboter en aioli
  • Carpaccio (truffelmayonaise, zongedroogde tomaatjes, Parmigiano Reggiano)
  • Boerenpaté (brioche, cranberrycompote en salade)
  • Duo gerookte paling en zalm van Eveleens op toast
  • Gamba’s (pikant gemarineerde knoflook gamba’s, brood)
  • Gebakken paddenstoelen (op briochebrood)
  • Sticky ribs (boneless ribs, hoisinsaus, rode uiensalade)

Hoofdgerechten

  • Spies ‘t Veen (biersuggestie: Westmalle Dubbel)
  • Eendenborstfilet (biersuggestie: Bourgongne de Flandres)
  • Wild-stoofpot (biersuggestie: Gouden Carolus Classic)
  • Kipsaté (biersuggestie: Punk IPA)
  • Black Angus burger (biersuggestie: Dupont Saison)
  • Vegastoof van Jackfruit (Gouden Carolus Ambrio)
  • Zalmfilet (biersuggestie: Weihenstephan Hefe Weizen)
  • Roodbaars (biersuggestie: La Trappe Wit)
  • Kindermenu (frites met mayonaise, appelmoes en een kroket, frikandel, kaassoufflé of kipnuggets)

Nagerechten

  • Warme apfelstrudel
  • Brownie
  • Hazelnoot crunch
  • Dame blanche
  • Koffie/thee compleet
  • IJskoffie
  • Kinderijsje